Veilig onderweg, weet wat je lading weegt

Weegsysteem bestelwagen

Weegsysteem voor een bestelwagen gezocht? Loadmonitor is er voor iedere bestelwagen en bakwagen zonder luchtvering. Het is een betaalbare en professionele oplossing, met een volledig elektronische werking. Dat voorkomt mechanische onderdelen, waardoor zowel de werking als de koppeling eenvoudig is.

Onze oplossing is er voor praktisch iedere bestelwagen in Nederland, zodat u er op een eenvoudige manier gebruik van kunt maken. En gebruikt u de koppeling met een analoge of Bluetooth-ingang? Dan kunt u als beheerder realtime inzicht krijgen in het volledige wagenpark.

Voor iedere bestelwagen

Loadmonitor hebben we bewust volledig elektronisch ontwikkeld. Het voorkomt mechanische onderdelen. Dat maakt de installatie vlot en eenvoudig en voorkomt bovendien dat er allerlei aanpassingen nodig zijn in bestaande systemen of onderdelen van de auto.

In plaats daarvan kunt u ons weegsysteem voor de bestelwagen eenvoudig installeren, om er meteen gebruik van te maken. Een koppeling via een analoge aansluiting of Bluetooth is bovendien voldoende om de gegevens ook op afstand uit te kunnen lezen.

Let op: ons bestelwagen weegsysteem is geschikt voor iedere bestelwagen en bakwagen zonder luchtvering.

Realtime inzicht in belading

Wilt u als wagenparkbeheerder realtime inzicht in de belading van de verschillende bestel- en bakwagens binnen de organisatie? Dan is Loadmonitor een uitstekende keuze. Door gebruik te maken van de analoge aansluiting of Bluetooth is het mogelijk om de gegevens op afstand uit te lezen.

Dat betekent dat u als beheerder van het wagenpark eenvoudig inzicht krijgt in alle bestelwagens en hun belading. Controleer of alle wagens netjes aan de normen voldoen, om daarmee problemen en aansprakelijkheid te voorkomen. En wijzigt de belading? Dankzij realtime inzicht bent u meteen op de hoogte, bijvoorbeeld om in te grijpen op het moment dat de normen overschreden worden.

Tip: lijkt er structureel te veel belading aanwezig te zijn in een bepaalde bestelwagen uit het wagenpark? Dankzij het op afstand uitlezen van het bestelwagen weegsysteem is het mogelijk om ladingen in de diverse wagens te optimaliseren en transportkosten tot een minimum te beperken.

Weegsysteem voor uw bestelwagen: Loadmonitor

Zoekt u een weegsysteem voor een bestelwagen of een bakwagen? Dan is Loadmonitor een uitstekende keuze. Met het systeem maken we de lading op dat moment inzichtelijk, zonder dat er sprake is van mechanische delen. Het is de makkelijkste manier om een meting te doen, zodat u zeker weet dat u binnen de toegestane normen op weg gaat. Het voorkomt hoge boetes, aansprakelijkheid voor gevolgschade en onnodig hoge transportkosten.

Onze specialisten vertellen u graag meer over Loadmonitor en de manier waarop onze andere klanten daar al gebruik van maken. Ingebouwd in hun bestel- en bakwagens, om er op een eenvoudige manier gebruik van te maken voor het starten van de rit van die dag.

Meer weten over overbelading van uw bestelbus of andere vragen? Bel uw contactpersoon Norbert van der Drift op telefoonnummer +31 (0) 186 745 726 of stuur een e-mail naar info@loadmonitor.nl. We horen graag van u.